Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Εν τω μεταξύ, οι νεκροί φεύγουν ο ένας πίσω απ’ τον άλλον. Είναι πέραν του προφανούς ότι αυτός ο χειρισμός της δεύτερης πανδημίας τους ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχο

 



Εν τω μεταξύ, οι νεκροί φεύγουν ο ένας πίσω απ’ τον άλλον. Είναι πέραν του προφανούς ότι αυτός ο χειρισμός της δεύτερης πανδημίας τους ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχο.

Παράλληλα ψάχνουνε οι ΣΥΡΙΖΑιοι τα δεύτερα βιβλία καταγραφής των κρουσμάτων, ο Κυριάκος όμως τα κρατάει λες και είναι προσωπικά του αρχεία και όχι αρχεία του κράτους, ενώ συνεννοήθηκε με τους δημοσιογράφους του, όλους, ν’ ασχοληθούν τώρα με τα Folli-Follie για να φύγει από πάνω του η κακή δημοσιότητα.


Για την ακρίβεια ο κωδικός της λάσπης λέγεται Χολή-Χολή.


Επειδή δεν του κάθισε καλά η λάσπη για το σπίτι που νοικιάζει ο Τσίπρας στο Σούνιο προχώρησε στο σκάνδαλο Folli-Follie, ότι προσπάθησε να το κουκουλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να καλύψει την ιστορία και τα τοιαύτα.
Άρχισαν οι μηνύσεις Φλαμπουράρης, Χαρίτσης τρέχουν στα δικαστήρια και πραγματικά ενώ o κόσμος είναι σε απόγνωση, καταστρέφονται οι δουλειές τους, οι ζωές τους οι δημοσιογράφοι τον εμπαίζουν παίζοντας αντί για ειδήσεις παραγγελιές του Μάξιμου!


Τόσα λεφτά δίνει ο Πέτσας τι θες να κάνουν κι αυτοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου