Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Λευτέρης Αρβανίτης αναλαμβάνει τον Ερασιτέχνη!

 

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΣ με τον έμπειρο παράγοντα να αναλαμβάνει την "καυτή" πατάτα του ΑΣ έχοντας και την στήριξη του Θ. Καρυπίδη!

Αποκάλυψη AllAboutARIS: Ο Λευτέρης Αρβανίτης αναλαμβάνει τον Ερασιτέχνη!

Εντός των ημερών θα ζητήσει τον ορισμό της νέας διοίκησης από το Ειρηνοδικείο
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και με δεδομένα τα τεράστια προβλήματα του Ερασιτέχνη ΑΡΗ υπάρχει φως στο τούνελ καθώς φαίνεται να οριστικοποιείται αλλαγή σκυτάλης. Τις τελευταίες μέρες υπήρξε σειρά επαφών παραγόντων του ΑΡΗ που δεν κρύβονται, δεν ασκούν κριτική μέσω Fb και όταν φτάνει η ώρα των ευθυνών και των...πληρωμών σφυρίζουν αδιάφορα.

Μάλιστα της προσπάθειας ηγείται ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης. Ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και άνθρωπος που από την μία πέτυχε με τους συνεργάτες του-και την συνδρομή του κόσμου του ΑΡΗ- την σωτηρία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και από την άλλη έβαλε την υπογραφή του στο άρθρο 99 και ανέλαβε χρέη άλλων. Αυτό κάνει και τώρα με δεδομένα τα πολλά προβλήματα του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, τα μεγάλα φορολογικά ζητήματα, αλλά και το γνωστό θέμα της ΔΕΗ.

Το τελευταίο διάστημα θυμίζουμε ότι για τα δυο αυτά θέματα είχε ραντεβού ο κ. Καρυπίδης με τον κ. Αυγενάκη, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι αυτός που έτρεξε και το θέμα της ρύθμισης του χρέους στην ΔΕΗ. Καθόλου τυχαίο δεν ήταν αυτό καθώς η κίνηση Αρβανίτη τυγχάνει και της αποδοχής από τον Θ.Καρυπίδη που στηρίζει αυτή την επιλογή με δεδομένη και την αγαστή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει για το Κλ. Βικελίδης.

Οι δύο άντρες χθες είχαν την τελική επικοινωνία και είναι δεδομένη πλέον η στήριξη του Θ.Καρυπίδη στο εγχείρημα. Χθες το βράδυ στα γραφεία του ΑΣ υπήρξε και το τελικό στην ουσία ραντεβού για το νέο ΔΣ και πλέον αφού υπάρξουν ορισμένες τελικές επιλογές για τον καταρτισμό του ΔΣ , είτε αυτή την Πέμπτη, είτε το αργότερο την επόμενη εβδομάδα ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ Χρ. Γρόλλιος θα καταθέσει στο Ειρηνοδικείο το τελικό σχήμα που θα κληθεί να βγάλει τον ΑΣ από το αδιέξοδο και θα διαμορφώσει διαφορετικές συνθήκες για τοτν σύλλογο και τα τμήματά του.

Με τον Λευτέρη Αρβανίτη να ηγείται της προσπάθειας υπάρχει η ελπίδα ότι ο ΑΣ ΑΡΗΣ θα βρει και πάλι τον δρόμο του και θα πορεί απρόσκποτα να παίζει τον ρόλο του θεματοφύλακα του συλλόγου και όλων του τμημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου