Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τα σωματεία Ζυθεστιατόρων & Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας




ΠΡΟΣ
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά /Διευθύντρια

Με όλο το σεβασμό προς το ενημερωτικό μέσο σας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι τα σωματεία Ζυθεστιατόρων & Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας και το Σωματείο Καφεποτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφερείας,
 είναι οι αποκλειστικοί συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αντίστοιχων επιχειρήσεων του Νομού, αποτελούν  πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, τα οποία  με την σειρά τους ανήκουν, τόσο στην τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης (δευτεροβάθμιο όργανο) όσο και στην ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων - επίσης δευτεροβάθμιο όργανο), και με την σειρά τους αυτά τα (δευτεροβάθμια) όργανα ανήκουν στην ΓΣΕΒΒΕ, το μόνο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο αυτών των επιχειρήσεων και έναν εκ των κοινωνικών εταίρων της χώρας.
Τα ως άνω πρωτοβάθμια όργανα του Νομού είναι τα μόνα που μπορούν να λάβουν αποφάσεις για συνδικαλιστικά θέματα όπως απεργίες και κινητοποιήσεις σε επίπεδο νομού, τηρώντας όλους τους κανονισμούς (αποφάσεις ΔΣ και ΓΣ), όπως ορίζονται από τα οικεία καταστατικά τους.
Ως εκ τούτου τα διάφορα πρωτοβάθμια σωματεία που φέρουν τον τίτλο Πανελλήνιο/α (π.χ. ΠΑΣΚΕΔΙ, ΠΑΣΕΚΤΕ, κτλ) δεν εκφράζουν και δεν απηχούν τις απόψεις και αποφάσεις των τοπικών σωματείων σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Θερμή παράκληση όποτε προκύπτουν ανάλογα θέματα να γίνεται επικοινωνία μεταξύ ημών και υμών ώστε να αποφεύγεται η όποια σύγχυση στα μέλη των σωματείων μας, που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία της εστίασης και καφέ-μπαρ του Νομού.

Με τιμή
Για το Σωματείο Ζυθεστιατόρων & Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας
Ο Πρόεδρος
Βαφειάδης Ανέστης  
Για το Σωματείο Καφεποτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφερείας
Ο Πρόεδρος
Θυμικιώτης Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου