Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Δράμα για τον Αντετοκούνμπο – Αποχώρησε τραυματίας και με κλάματα για τα αποδυτήρια (video)


Με ελληνική ψυχή ο Γιάννης στα 11 λπετά που έπαιξε είχε 19 πόντους, αλλά στάθηκε πολύ άτυχος
Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον 4ο αγώνα των play offs του ΝΒΑ, ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μαϊάμι Χιτ κρίθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά ο έλληνας σούπερ σταρ υπέστη νέο τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα και έτσι τέθηκε νοκ – άουτ από το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ο «Greek Freak» αποχώρησε για τα αποδυτήρια με κλάματα, μέχρι το σημείο που αγωνίστηκε ήταν εκπληκτιός με 19 πόντους σε 11 λεπτά.

Ο 25χρονος άσος τραυματίστηκε, λοιπόν, ξανά στον δεξιό αστράγαλο (είχε υποστεί διάστρεμμα και γι’ αυτό ήταν αμφίβολος) σε μία φάση στο 2ο λεπτό της δεύτερης περιόδου.
Συγκεκριμένα, πάτησε πάνω στον Αντρέ Ιγκουοντάλα, έμεινε κάτω για λίγη ώρα, δείχνοντας πως πονάει αρκετά, πριν σηκωθεί για να εκτελέσει δυο βολές, ευστοχώντας στη μία. Εν συνεχεία, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Στο πρώτο 12λεπτο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μπει αποφασισμένος να βοηθήσει τους Μπακς να μείνουν «ζωντανοί» για την πρόκριση μετά το 3-0 στη σειρά υπέρ της ομάδας του Μαϊάμι.

Ο έλληνας σούπερ σταρ είχε συγκομιδή 14 πόντους με 6/8 σουτ στην πρώτη περίοδο. Συνολικά, είχε σε 11 λεπτά συμμετοχής 19 πόντους με 8/10 σουτ και 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο. Έτσι, το Game 4 κόντρα στους Χιτ τελείωσε άδοξα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου