Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Επικοινωνιακό φάουλ από τη Μενδώνη «βλέπει» η Μπακογιάννη (video)


Μέχρι εκεί...

Τι κι αν σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος ζητά την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη με «φόντο» την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ιστορία αυτή, το μόνο λάθος που έχει να της καταλογίσει η Ντόρα Μπακογιάννη είναι… επικοινωνιακής φύσεως.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη μίλησε στο MEGA για «επικοινωνιακό φάουλ» της υπουργού Πολιτισμού.

«Ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι κανένας δεν γνώριζε τη δράση του κ. Λιγνάδη εκτός από έναν στενό κύκλο. Όταν το άκουσα έπεσα από τα σύννεφα. Το να κατηγορεί κανένας την κυρία Μενδώνη ότι ήξερε ένα τέτοιο πράγμα είναι βλακώδες. Δεν είναι δυνατόν κανένας να σκεφτεί ότι μπορεί να είχε γνώση και να έχει διευθυντή τον κ. Λιγνάδη», σημείωσε.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι «επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά. Ούτε οι δηλώσεις ήταν σωστές».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα αφού προσπαθεί να το κομματικοποιήσει με άθλιο τρόπο. Είναι κρίμα και άδικο αυτό που κάνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπουργό την κα Κονιόρδου μια εξαιρετική ηθοποιό. Μπορώ εγώ ποτέ να διανοηθώ ότι η κυρία Κονιόρδου ήξερε κάτι; Δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου. Η κυρία Μενδώνη έπρεπε να περιμένει μια επώνυμη και έγγραφη καταγγελία. Αυτό και έκανε. Η γνώμη μου είναι ότι η κυρία Μενδώνη έχει προσφέρει πολλά στο υπουργείο Πολιτισμού».

«Έκανε επικοινωνιακό φάουλ. Αλλά ως προς τη δράση της δεν μπορεί κανείς να της προσάψει κάτι», υπογράμμισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου