Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Επιμελητήρια προς Περιφέρεια ΑΜΘ | Βγάζετε την ουρά σας απ΄εξω για την Νυμφαία

 


Στο ENARADIO 90.5 και στον δημοσιογράφο Απόστολο Ατζεμιδάκη, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 19 Μαΐου 2021, ο Προέδρος του Επιμελητήριου Καβάλας Μάρκος Δέμπας τόσο για τις ευθύνες της Περιφέρειας στο κλείσιμο της Νυμφαίας

αλλά και για το θέμα του ΔΕΣΜΟΥ ΑΜΘ. Ο κ. Δέμπας τόνισε, πως, επι δυόμιση χρόνια το κοντέινερ που όντως δωρίστηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης από τα Επιμελητήρια, βρίσκεται στο σημείο ώστε να στηθεί δομή εμπορίου και παραεμπορίου κάνεις όμως από την Περιφέρεια δεν φρόντισε να συνεργαστεί και να το λειτουργήσει δίνοντας ρεύμα και να δημιουργήσει υποδομές. “Κυρία Περιφέρεια, δεν μπορεί ο ΔΕΣΜΟΣ να λειτουργήσει με το δικό σας σκεπτικό, γι αυτό και θα πάει στον ΕΦΕΠΑΕ”, τόνισε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Παράλληλα, στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κωστής Σιμιτζής, ο οποίος ανέφερε πως πρωτοβουλίες σε επίπεδο πολιτικής έχουν γίνει από την Περιφέρεια ΑΜΘ, το να κάνει όμως έργο δεν επιτρέπετε.” Δεν επιτρέπετε μια κρατική υπηρεσία να λειτουργεί πάνω από τις αρμοδιότητες της”, τονίζει ο κ. Σιμιτζής. Στο θέμα του ΔΕΣΜΟΥ ΑΜΘ, επισημαίνει, πως “Φοβάμαι ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και θα έχουμε καθυστερήσεις. Κάνω έκκληση στα Επιμελητήρια και στην Πλειοψηφική παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, να βρεθεί τρόπος συμβιβασμού,  χωρίς να θιχτεί η αξιοπρέπεια κανενός”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου