Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Νομίζω τον Άδωνη τον βγάλανε στη σέντρα. Είναι σίγουρο ότι ο Μητσοτάκης θέλει ν’ απαλλαγεί απ’ αυτόν. Η «Καθημερινή» μέρα παρά μέρα του ρίχνει και μια βολή


Νομίζω τον Άδωνη τον βγάλανε στη σέντρα. Είναι σίγουρο ότι ο Μητσοτάκης θέλει ν’ απαλλαγεί απ’ αυτόν και καθυστέρησε πολύ θα έλεγα εγώ. Γι’ αυτό και ο Άδωνις έχει αρχίσει να κάνει λάθη του τύπου, «είναι η αλήθεια ότι πέσαμε έξω». Αρχίζει να δικαιολογεί την έξοδό του από την κυβέρνηση.


Όμως ο ρόλος του τελείωσε. Όπως έσβησε η φωτιά της Χρυσής Αυγής έτσι θα σβήσουν και τα καντηλάκια που ήταν αναμμένα από το φως της.
Όχι ότι έφυγε το μίσος και τα αισθήματα μίσους από τους ανθρώπους. Αλλά όταν το μίσος δεν έχει ηγέτες, τότε κλείνει ο δρόμος για νέες χούντες.


Τέλος πάντων ο Μητσοτάκης έχει δώσει οδηγίες στους δικούς του να ξηλώνουν σιγά-σιγά τα γαλόνια του Άδωνη. Η «Καθημερινή» μέρα παρά μέρα του ρίχνει και μια βολή. Από την άλλη στον ΣΚΑΪ ο Πετρετζίκης τον ξεφτίλισε. Στο MEGA πάλι η Ράνια Τζίμα τον έκανε να ιδρώσει. Και επιτέλους είδαμε ότι όταν ένας δημοσιογράφος κάνει καλά τη δουλειά του τότε ο Άδωνις εξαφανίζεται

Τον Άδωνη τον φτιάξανε στην τηλεόραση και εκεί μέσα θα τον κάψουν. Δεν θα καταλάβει πώς θα καεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου