Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Πολυτεχνείο: Ένταση στην Πανεπιστημίου μεταξύ αστυνομίας και ΠΑΜΕ – Πολλές προσαγωγές (video)


Συγκεντρωμένοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία και έγινε χρήση δακρυγόνων και χρήση κρότου - λάμψης: Μεγάλη ένταση και με τους εκπροσώπους του ΚΚΕ

Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου, μεταξύ της Αστυνομίας και μελών του ΠΑΜΕ που βρίσκονται στο σημείο, μετά την πορεία του ΚΚΕ προς την Αμερικανική Πρεσβεία με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Έγιναν, μάλιστα, και πολλές προσαγωγές ατόμων. Συγκεντρωμένοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία και έγινε χρήση δακρυγόνων και χρήση κρότου – λάμψης. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΚΚΕ και έντονος διάλογος με τους αστυνομικούς. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 10 προσαγωγές μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν άνδρες της στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείου. Ανάμεσα στους προσαχθέντες φέρεται να είναι και άτομο που είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, κοντάρια και άλλα αντικείμενα, ενώ μαζί του προσήχθησαν και τα υπόλοιπα άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ, που εντοπίστηκε από άνδρες της ΔΙΑΣ στην οδό Κολοκοτρώνη.

Πολυτεχνείο αστυνομία ΜΑΤ ένταση προσαγωγές ΠΑΜΕ Πανεπιστημίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου