Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Με μια φράση του, ο Δένδιας αποδόμησε τον Σαμαρά και τα ακροδεξιά Ζιζάνια που έσπειρε


Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση πραγματοποίησε ο βουλευτής Α’ Αθήνας, Νίκος Δένδιας, σε πολιτική του συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μένοντας στο βασικές φιλελευθερες ιδεολογικές γραμμές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με μια φράση αποδόμησε όλη την ακροδεξία πολιτική του Σαμαρά και των παραφυάδων που έχουν υπερισχύσει όλων των άλλων στην πολιτική της παράταξης το τελευταίο έτος. 
Δεν δίστασε μάλιστα να διατυπώσει εμμέσως αιχμές και για στελέχη της ΝΔ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να μην μοιάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε  ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Ποιους εννοει;

Δεν είναι και λίγο να βλέπεις την τελευταία συνεδρίαση της Βουλής  για τα μέτρα και τα αντιμετρα και να νομίζεις ότι αξιωματική αντιπολιτευση στην Ελλάδα του 2017 να είναι το ΛΑΟΣ! Αν κλείσετε την φωνή και δείτε τα βίντεο της ολομέλειας, που δεν θα ακούγεται η λέξη ΝΔ, θα δείτε μονο τον Βορίδη και τον Γεωργίαδη να σύρουν την Ιστορική παράταξη στον λαϊκισμό του 2,5% του ΛΑΟΣ
Η φράση του Δένδια «ο λαϊκισμός έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1990-1993» ήταν ακριβώς στο στόχο. Τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί ο «λαϊκισμός» δεν ρίχνει από μόνος του Κυβερνήσεις.
Ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να γίνει δεκανίκι στην άνοδο του Κώστα Σημίτη και του Ακη Τσοχατζόπουλου και σταθερός στον Λαϊκισμό του ο Αντώνης Σαμαράς είναι αυτός που έφερε και ξέπλυνε τους Ακροδεξιούς λαϊκιστές από το ΛΑΟΣ στην Νέα Δημοκρατία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προσέξει πριν βρεθεί κι αυτός προ τετελεσμένων άλλη μια «παρένθεση Μητσοτάκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου