Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ρε παιδιά κοιτάξτε καλά. Έφυγε το 2020; Για ψάξτε καλύτερα. Γιατί εγώ νομίζω ότι είναι εδώ και κρύβεται κάπου μέσα κι από ώρα σε ώρα θα ανοίξει την πόρτα και θα μας κάνει τζα



 Ρε παιδιά κοιτάξτε καλά. Έφυγε το 2020; Για ψάξτε καλύτερα. Γιατί εγώ νομίζω ότι είναι εδώ και κρύβεται κάπου μέσα κι από ώρα σε ώρα θα ανοίξει την πόρτα και θα μας κάνει τζα. Ρε τι κακός χρόνος επίμονος το 20.Δεν λέει να τσακιστεί να φύγει. Θα πάρει όμηρο και το ‘21.


Έξαλλος έγινα με τους ιεράρχες που γράψαν στα μαύρα τους π@πάρια τους νόμους, αγνοήσαν την κοινωνία τι περνάει και κάναν ό,τι γούσταραν αυτοί για να δείξουν στον Μητσοτάκη ποιος κυβερνάει σ’ αυτόν τον τόπο. Τον εξευτέλισαν, τον αποδυνάμωσαν και συμπεριφέρθηκαν με αγένεια προς τους πιστούς αυτής της χώρας.


Τους είπαν δηλαδή, είστε ηλίθιοι που κάθεστε και ακούτε την κυβέρνηση, ελάτε σε εμάς ούτε αστυνομία θα σας πειράξει ούτε κανείς.
Και δεν πειράζει αν φάτε και ένα ακόμα lock down για πάρτη μας και δεν πειράζει που έχουμε 5.000 νεκρούς, ας τους κάνουμε 6.000 ας τους κάνουμε 7.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου