Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Νέο «αυτογκόλ» Ταραντίλη για τα εμβόλια ο οποίος, προκειμένου, να απαντήσει στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι δεν επιτρέπεται καμία χώρα να κινείται μονομερώς για το εμβόλιο.


Η πραγματικότητα διαψεύδει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

«Στραβά» φαίνεται πως ξεκίνησε τη θητεία του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης, ο οποίος, προκειμένου, να απαντήσει στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι δεν επιτρέπεται καμία χώρα να κινείται μονομερώς για το εμβόλιο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα μάλλον διαψεύδει τον κ. Ταραντίλη.

Ποια είναι η πραγματικότητα; Σύμφωνα με το Politico, η Γερμανία εξασφαλίζει επιπλέον 30 εκατ. εμβόλια από διμερή συμφωνία με την Pfizer, ενώ μόλις χθες, Πέμπτη ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης επιβεβαίωσε πως ζήτησε εμβόλια από το Ισραήλ.

Συνεπώς, ή η Γερμανία και η Κύπρος εξαπατούν τους λαούς τους, ή η Ελλάδα, ή απλά ο κ. Ταραντίλης ξεκίνησε τη θητεία του με… αυτογκόλ.

Αν πάντως μιλάμε για αυτογκόλ, σίγουρα δεν είναι το πρώτο. Κι αυτό γιατί μόλις προχθές, ο κ. Ταραντίλης, προκειμένου να απαντήσει και πάλι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε άθελά του την ανικανότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει τα μέτρα τα Θεοφάνια.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου